dilluns, 25 d’octubre del 2021

TRENCADA I HALLOWEEN

 Hola famílies

Aquesta setmana celebrarem a l'escola HALLOWEEN i la tradicional TRENCADA.

DIJOUS 28: Farem un dia especial Halloween on disfrutarem de contacontes, balls, cançons i manualitats relacionats amb el tema. Els alumnes podran venir disfressats de Halloween.

JUEVES 28: Haremos un día especial Halloween donde disfrutaremos de cuentacuentos, bailes, canciones y manualidades relacionadas con el tema. Los alumnos podrán venir disfrazados de Halloween.


DIVENDRES 29: Celebrarem el dia de Tots sants amb la tradicional Trencada de fruits secs. Gaudirem de contes, cançons i la visita de la Castanyera. Farem una excursió fins al pati de primària per trencar i tastar els nostres fruits secs. Cada alumne haurà de portar una petita bossa o tupper amb els seus fruits secs a part del seu esmorzar del dia.

VIERNES 29: Celebraremos el día de Todos los santos con la tradicional "Trencada" de frutos secos. Disfrutaremos de cuentos, canciones y la visita de la Castañera. Haremos una excursión al patio de primaria para partir y comer los frutos secos. Cada alumno deberá traer una pequeña bolsa o tupper con algunos frutos secos a parte de su desayuno del día.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...