dissabte, 30 d’octubre del 2021

CANÇONS



Les cançons ens acompanyen en el dia dia de l'escola. Són molt importants per a anticipar tasques, relaxar-nos, portar a terme rutines, divertir-nos, jugar etc.

A més, cantar potencia el desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial, de la parla, motriu i social dels infants. Així que, ens passem el dia cantant i ballant!

Molts de vosaltres heu demanat que faci un recull de cançons que treballem a l'aula per posar-les a casa. Són moltes les cançons que fem i moltes no les he trobat per internet, així que, us penjaré algunes de les més significatives.

Las canciones nos acompañan en el día a día de la escuela. Son muy importantes para anticipar tareas, relajarnos, llevar a cabo rutinas, divertirnos, jugar, etc.

Además, cantar potencia el desarrollo intelectual, auditivo, sensorial, del habla, motriz y social de los niños/as. ¡Nos pasamos el día cantando y bailando!

Muchos de vosotros me habéis pedido que haga una recopilación de canciones que trabajamos en el aula para ponerlas en casa. Son muchas las canciones y no he podido encontrarlas todas por internet, así que, os pondré algunas de las más significativas.

ASSEMBLEA/ ASAMBLEA

Com estàs

Bon dia

Dies de la setmana

El temps

ESMORZAR/DESAYUNO

Nyam nyam

RELAX

Oh mani

TIGRES

El tigre

Tigres y leones

Ball dels tigres 

TARDOR/OTOÑO

M'agrada la tardor

La castanyera

HALLOWEEN

Numbers (anglès)

Calaveras

ACOMIADAMENT/DESPEDIDA 

Aquesta no està a internet així que la canto jo mateixa. A classe és tot un èxit.

Esta no está en internet así que la canto yo. En clase es todo un éxito.


Ja veieu perquè plou tant últimament...


2 comentaris:

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...