dimarts, 12 d’octubre del 2021

SOM ELS TIGRES

 Hola famílies!


Com heu pogut  comprovar ja tenim nom de la classe. Som els TIGRES, però no ha estat una decisició fàcil, hem estat durant setmanes amb converses i assemblees per arribar a posar-mos d'acord en un nom que ens agradés a tots. 

El principal objectiu del nom de la classe és crear cohesió de grup i sentiment de pertinença a un col·lectiu, per tant, és important que cada membre es senti escoltat i reflexat en el nom.

El primer dia ens van visitar les mascotes de les classes veïnes (micus i crancs) i a partir d'ells varem fer una pluja d'idees sobre quin podria ser el nostre nom de la classe.


Una vegada que teniem la primera ronda de propostes varem fer la primera votació. Utilitzarem unes imatges de les idees inicials i cadascu amb la seva foto va votar el que més l'agradava.


Fent el reconte varem observar que hi havia dos animals que tenien més vots i decidirem eliminar els menys votats. Així ens van quedar dos finalistes: LLEONS i TIGRES.

Finalment, varem fer la darrera votació amb un altre suport visual. Aquesta vegada varem utilizar els blocs de construcció. Cada nen/a va posar la seva peça a l'animal que més l'agradava. Entre tots vam decidir que la torre més alta seria el nom guanyador. Com podeu veure a la foto els tigres van ser els guanyadors!!


Aquí ens teniu celebrant que som la classe dels TIGRES!

I aquí fent i jugant amb les nostres màscares de tigres.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...