diumenge, 3 d’octubre del 2021

SETEMBRE AL COLE


Ja hem superat el primer mes d'escola!
Encara ens estem coneixent i adaptant als nous mestres, nous espais, noves rutines i nous companys però tot s'està desenvolupant a un ritme adequat gràcies al treball en equip que fem les famílies i l'escola. Enhorabona per la vostra part tant important.
Vull deixar-vos un vídeo que recull alguns moments i activitats que hem portat a terme al llarg del mes d'adaptació. Ara estem introduint nous espais i jocs que estan sent acollits molt bé pels infants. Pronte tindreu més informació.
Esper que us agradi.

¡Ya hemos superado el primer mes de escuela!
Aún nos estamos conociendo y adaptando a los nuevos maestros, nuevos espacios, nuevas rutinas y nuevos compañeros pero todo se está desarrollando a un ritmo adecuado gracias al trabajo en equipo que hacemos las familias y la escuela. Enhorabuena por vuestra parte tan importante.
Quiero dejaros un vídeo que recoge algunos momentos y actividades que hemos llevado a cabo al largo de este mes de adaptación.  Ahora estamos introduciendo nuevos espacios y juegos que están siendo muy bien acogidos por los niños y niñas. Pronto tendréis más información.
Espero que os guste.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...