diumenge, 15 de maig del 2022

BENVINGUDA PRIMAVERA!



 


Amb l'arribada del bon temps hem començat a fer activitats primaverals.

Varem començar fent màgia amb els colors de la primavera i varem descobrir que aquesta estació de l'any té molts de colors vius. Hem fet diferents dibuixos a classe d'elements primaverals.

Conte: Hem contat el conte de "La oruga glotona" en versió pop up que ens va encantar sobretot el moment en que l'oruga es converteix en una papallona plena de colors.


Després cada un va fer una orugueta estampant témperes amb globus. Va ser molt divertit!

Visita cucs de seda: En Lluc, en germà major den Pau, ens va portat uns cucs de seda a la classe. Són igualets que l'oruga del nostre conte. Estem desitjant que es converteixin en papallones.








Cançons: Aquestes són les cançons que més hem escoltat i ballat aquestos dies.

La primavera de Vivaldi

Ya és primavera

Taller d'experimentació: Ens encanta els tallers d'experimentació en gran grup. Aquesta vegada varem aprofitar les flors silvestres per pintar un mural amb els colors de l'estació. Les flors no van ser suficients i varem acabar pintant amb les mans i barrejant colors. Va fer especial il·lusió aconseguir el color caca 😂 




















Finalment hem preparat els nostres tests i hem sembrat llavors. Tenim moltes ganes de que li creixin els cabells a les nostres creacions.












Cada dia les reguem i cuidem per a que creixin fortes.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...