diumenge, 24 d’abril del 2022

JORNADES CULTURALS: DRACS I DRAGONES

Aquest any les nostres Jornades Culturals han tingut com a protagonistes els DRACS i les DRAGONES.
Així que, les darreres setmanes del trimestre les varem dedicar a fer activitats relacionades amb aquests mítics éssers.

Drac de l'aula d'aprenentatge cooperatiu: El primer dia va arribar un cap de DRAC o de DRAGONA (encara no sabem que és) i varem decidir entre tots pensar quines parts li faltaven i fer-les nosaltres mateixos.
Així varem confeccionar el nostre propi drac treballant amb la nostra parella o trio cooperatiu. Pintem a grafitti i estampem amb temperes.










Així de preciós i impactant va quedar el nostre DRAC - DRAGONA:



Contes: Hem llegit diferents històries de dracs, fins i tot hem tingut que ajudar a una dragona a apagar un incendi esclatant un globus ple d'aigua.






Aquí teniu un vídeo del conte si el volen tornar a escoltar.


Activitat de dracs nocturns: Varem convertir la nostra classe en una cova de dracs nocturns, la varem enfosquir i els dracs van sortir volant il·luminant la foscor. Són dracs fets per ells amb una botella d'aigua, cartolina i un pal fluor dins.
Els dracs havien de recorrer un circuit per la cova i també amagar-se quan havia perills. Va ser molt divertit!














Tallers internivell: El dimarts varem fer tallers amb els nostres companys de 4 i 5 anys de l'escola. Quina il·lusió i novetat!!!
Varem fer dos tallers: un en el que varem fer foc de drac i un altre un drac de gaudí.


TALLER DE FOC DE DRAC











DRAC DE GAUDÍ


Contacontes: Finalment el darrer dia varem gaudir d'un contacontes molt especial en el qual ens van explicar el conte tradicional de la Llegenda de Sant Jordi i el drac però també varem sentir la versió de la valent princesa i la versió del poruc cavaller.



Exhibició de dracs i dragones: Moltíssimes gràcies a totes les families per la vostra participació. Va quedar preciós!





























 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...