diumenge, 6 de març del 2022

TIGRES: GENER I FEBRER


 Els mesos de gener i febrer hem deixat un poc de banda el blog i volem fer una petita exposició d'algunes coses que hem fet i gaudit a l'aula a través d'un video.

Aquest mesos hem estat treballant l'hivern (dites, colors, vestimenta, hem fet ninots amb neu, hem après a posar-nos l'abric...), hem creat nous espais d'aprenentatge, hem gaudit de nous materials d'experimentació i manipulació (slime, arena màgica, material de taula de llum, neu artificial...), també hem fet moltes activitats de lectoescriptura aprenent així moltes lletres, dinàmiques de cohesió de grup i, amb el Dia de la Pau, hem aprofundit a través dels contes en conceptes que envolten l'amistat com l'empatia, el compartir amb els altres, demanar bé les coses, tenir paciència... que hem posat en pràctica en el dia a dia. 

Al video també podeu veure a en Macià que és el nou mestre d'anglès amb el qual estem tots encantats.

Esper que ho disfruteu!




També varem celebrar carnestoltes! Qué divertit disfressar-se.



Hem gaudit un nou racó de disfresses i complements, de contes de carnestoltes, les visites sorolloses del Rei Carnestoltes i de molt de música i dansa.

Aquesta va ser la nostra cançó preferida:

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...