diumenge, 20 de març del 2022

EXCURSIÓ A LA GRANJA

 



Fa una setmana ens varem trobar aquesta caixa sorpresa on un conillet de la granja de Can Muson ens convidava a visitar la seva granja. A més ens va deixar uns quants contes i les invitacions.
Aquesta sorpresa ens ha servit de motivació per aprendre i conéixer més coses sobre la granja. Així comencem el nostre projecte de la granja.

Hace una semana nos encontramos esta caja sorpresa donde un conejito de la granja de Can Muson nos invitaba a visitar su granja. Además nos dejó algunos cuentos y las invitaciones.
Esta sorpresa nos ha servido de motivación para aprender y conocer más cosas sobre la granja. Así comenzamos nuestro proyecto de la granja.


Una de les coses que més il·lusió ens feia a tots era la idea d'anar en autobús tots junts, així que varem montar el nostre propi autobús a la classe i recordarem algunes normes que haviem de complir dins del bus. També varem jugar a fer un recorregut amb moltes curves i terreny complicat. Va ser molt divertit!!!

Una de las cosas que más ilusión nos hacía era la idea de ir en autobús todos juntos, así que montamos nuestro propio autobús en la clase y recordamos algunas normas que teníamos que cumplir dentro del bus.
También jugamos a hacer un recorrido con muchas curvas y baches. ¡Fue muy divertido!



I per fi...va arribar el dia de l'excursió!

Y por fin... ¡llegó el día de la excursión!











Estem desitjant tornar a fer una excursió.

Estamos deseando volver a hacer una excursión.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...