diumenge, 30 de gener del 2022

DIA DE RODES

Hola families!
Aquesta setmana hem vist passar als companys de les altres classes amb les seves bicis gaudint d'un dia de rodes a l'escola. Ens han donat un poquet d'enveja i hem decidit que també disfrutarem com ells d'un dia amb les bicis al colegi.
Aquest DIVENDRES 4 DE FEBRER podran portar de casa una bici, moto o patinete a l'escola. El que portin de casa haurà d'estar marcat amb el seu nom i no oblideu la protecció. Si algú no té bici, moto o patinete li deixarem un de l'escola.

¡Hola familias!
Esta semana hemos visto pasar a los compañeros de las otras clases con sus bicis disfrutando de un día de ruedas en la escuela. Nos han dado un poquito de envidia y hemos decidido que también disfrutaremos como ellos de un día con las bicis en el colegio.
Este VIERNES 4 DE FEBRERO podrán traer de casa una bici, moto o patinete a la escuela. Lo que traigan deberá estar marcado con su nombre y no olvidéis la protección. Si alguno no tiene bici, moto o patinete le prestaremos uno de la escuela.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...