dilluns, 10 de gener del 2022

TORNEM A L'ESCOLA!

              Bon Any a tothom!!!!!! 

Comencem un nou trimestre amb molta il·lusió i plens de regals per a tots els Tigres.

Aquest matí en arribar hem vist que els Reis Mags ens havien deixat uns regals per a tots i ens ha fet moltíssima il·lusió. També ens han contat com ho han passat a les vacances i els regals nous que tenen a casa.

Ens agradaria donar-li un espai a les noves joguines però com no podem portar-les a l'escola hem pensat entre tots que ens podriem fer una foto i veure-les a la classe. Així cada un ens mostrarà a la pissarra digital i explicarà quines joguines ha rebut.

Podeu enviar aquesta setmana una foto del vostre fill/a amb algunes joguines de Nadal al meu e-mail: abenitez@ceipsantjordi.es

Teniu de límit fins divendres però us agrairiem que no espereu tots al darrer dia així cada dia podrem veure 4-5 fotos.

Moltes gracis per la vostra col·laboració.

Una abraçada


 ¡¡¡Feliz año a todo el mundo!!!

Comenzamos el nuevo trimestre con mucha ilusión y llenos de regalos para todos los Tigres.

Esta mañana nada más llegar a la clase hemos visto que los Reyes Magos nos han dejado unos regalos para todos. También nos han contado como lo han pasado estas vacaciones y los regalos nuevos que tienen en casa.

Nos gustaría darle un espacio a los nuevos juguetes pero como no podemos traerlos al colegio hemos pensado entre todos que nos podríamos hacer una foto y verlos en la clase. Así cada uno nos mostrará en la pizarra digital i explicará que juguetes ha recibido.

Podéis enviar esta semana una foto de vuestro hijo/a con algunos regalos de Navidad a mi e-mail: abenitez@ceipsantjordi.es

Tenéis de límite hasta el viernes pero os agradeceríamos que no esperarais todos al último día así podremos ver cada día 4 o 5 fotos.

Muchas gracias por vuestra colaboración.

Un abrazo









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...