divendres, 17 de desembre del 2021

ARRIBA EL NADAL!!!

Hola famílies!

Ja només queden tres dies de classe per començar les vacances de nadal. Aprofitarem per a fer activitats divertides i així poder tancar aquest primer trimestre tan especial per a tots. Necessitarem la vostra col·laboració alguns dies:

Ya solo quedan tres días de clase para comenzar las vacaciones de navidad. Aprovecharemos para hacer actividades divertidas y así poder cerrar este primer trimestre tan especial para todos. Necesitaremos vuestra colaboración algunos días:

DILLUNS/ LUNES:

- ACTUACIÓ DE NADAL: Farem la nostra actuació de nadal i la grabarem en video per a que la pogueu veure. Per a l'actuació hauran de venir amb vestimenta nadalenca o colors nadalencs (un jersei o camiseta amb motius nadalencs, roba de color verd o vermell, etc...).

- ACTUACIÓN DE NAVIDAD: Haremos nuestra actuación de navidad y la grabaremos en video para que la podáis ver. Para la actuación deberán venir con vestimenta navideña o de colores navideños ( un jersey con motivos de navidad, ropa de color verde o roja, etc...).

DIMARTS/ MARTES:

- ANEM AL CINE! Convertirem la classe en una sala de cine i farem les nostres propies crispetes. Per a aquest dia necessitarem que portin cada nen/a un coixí.

- ¡VAMOS AL CINE!: Convertiremos la clase en una sala de cine y haremos nuestras propias palomitas. Para este día necesitaremos que traiga cada niño/a un cojín.

- VISITA PARE NOEL: Dimarts el Pare Noel vindrà a l'escola i podrem entregar les cartes que hem preparat a classe.

- VISITA PAPÁ NOEL: El martes Papá Noel vendrá a la escuela y podremos entregar las cartas que hemos preparado en clase.

DIMECRES/MIÉRCOLES:

- XOCOLATADA I VISITA ALS PATI DELS GROSSOS: Darrer dia d'escola anirem el pati dels grossos i beurem xocolata calenta.

- CHOCOLATADA Y VISITA AL PATIO DE LOS MAYORES: El último día de colegio iremos al patio de los mayores y beberemos chocolate caliente.



Gràcies per la vostra col·laboració!

¡Gracias por vuestra colaboración!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ball fi de curs

 Com sabeu, la canço de la pel·licula “El gato con botas”va ser la que vam triar per ballar-la per fi de curs. I aixi de bé vam ballar!! “La...